DOLAR 32,5090 -0.11%
EURO 34,9468 0.27%
ALTIN 2.447,891,03
BIST 9.712,39-0,10%
BITCOIN 2057546-2,89%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Akçakoca Rotary Kulübü’nün Yeni Dönem Başkanlığına Serap Tezel Seçildi
5114 okunma

Akçakoca Rotary Kulübü’nün Yeni Dönem Başkanlığına Serap Tezel Seçildi

ABONE OL
13/07/2021 09:33
Akçakoca Rotary Kulübü’nün Yeni Dönem Başkanlığına Serap Tezel Seçildi
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Rotary Kulübü’nün başkanı değişti. Görev süresi dolan önceki dönem başkanı Mesut İnceoğlu’nun yerine yeni dönemde Kulüp’ün başında iş insanı Serap Tezel yer alacak.

Dünya ülkelerinin neredeyse tamamında var olan Rotary Kulüpleri, bakanlıklar başta olmak üzere devletin çeşitli kurumlarıyla iş birliği halinde yaptıkları ya da aracısı oldukları sosyal hizmet yatırımlarıyla zirvede yer tutuyor.

Tüm dünyada sayıları 34 bine ulaşan Rotary Kulüplerinin 1, 5 milyona yakın üyesi bulunurken,  30 Temmuz 2016’da  kurucu başkan Cemil Gülez ve arkadaşları tarafından kurulan Akçakoca Rotary Kulübü, çok sayıda dev projenin hayata geçmesini sağladı.

Akçakoca plajlarında yapılan sistemli temizlikler, plajlara kitaplık kurulması, çok sayıda öğrencinin Anıtkabir, TBMM ziyaretleri ve gezilerini düzenlemek gibi sosyal ve eğitsel çalışmaların yanı sıra, hem okul öğrencilerinin hem de mevsimlik tarım işçileri olan fındık toplama işçilerinin çocuklarının ağız diş sağlıklarıyla ilgili programlı çalışmalar yürüten Akçakoca Rotary Kulübü, sağlık alanında yaptığı iki önemli çalışma ile de Dünya gündeminde yer tuttu.

Akçakoca’da fabrika işçisi kadınlara yönelik meme ve rahim ağzı kanseri tarama çalışmaları ile Akçakoca Devlet Hastanesi’ne kazandırılan 5 adet diyaliz makinesi projeleri uluslararası düzeyde takdir kazanan Akçakocalı rotaryenler, sel afeti ve pandemi dönemlerinde yürüttükleri düzenli yardım çalışmalarıyla da beğeni kazanıyorlar.

Küresel ölçekte en büyük insanlığa hizmet kurumlarından biri olan Rotary kulübünün Akçakoca şubesinin kaptan köşkünde, bundan sonraki bir yıl için Akçakoca’nın sevilen iş insanı Serap Tezel oturacak.

 

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.