Akçakoca’da Sel afetinden zarar gören bölgede yürütülen çalışmalar asfaltlama ve V kanalı oluşturma çalışmalarıyla devam ediyor. İl Genel Meclisi’nin Ak Partili üyeleri ile Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu ve başkan yardımcısı Ziya Denizgez de çalışmaları her aşamada denetliyor.

Hemşin köyü ile Yenice köyü taş ocağı arasındaki 2,6 km’lik yolun tamamlanması ile birlikte 42 km.’lik yol İl Özel İdaresi tarafından asfaltlanmış olacak. Sonrasında ise Köydes programı çerçevesinde asfaltlamalar Koçar köyünde 1,5 km ve Subaşı köyü – Şifalı su noktası arasında 3 km. olarak devam edecek.
Asfaltlama çalışmalarını yerinde görmek üzere Ak Parti ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu, beraberinde başkan yardımcısı Ziya Denizgez ile İGM’nin Ak partili üyeleri Mustafa Ezer ve Sinan Cumur’la birlikte çalışmaların yürütüldüğü Yenice köyünü ziyaret ettiler.
Asfalt kaplama çalışmalarını gün boyunca takip eden Ak heyet, V kanalı çalışmaları hakkında da bilgi aldılar. Edinilen bilgiye göre, son dönemde Çiçekpınar, Nazımbey, Hasançavuş ve Uğurlu köylerinde asfalt kaplama çalışmalarının yanı sıra 2 km. boyunca V kanalı uygulaması yapılmış. Akçakoca toplamında ise yapılan V kanallarının uzunluğu 5 km.’ye ulaşmış durumda.

1
CHP’Lİ VEKİL TALİH ÖZCAN ALTUNÇAY GÖLETİ İŞİNİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR
26628 kez okundu
2
MHP’NİN DÜZCE VE İLÇELERİNDE ADAYLARI BELLİ OLDU
15499 kez okundu
3
CHP’liler Akçakoca sokaklarını turladı… Çocuklara bayrak ve balon dağıttı
9813 kez okundu
4
Cüneyt Yemenici Tüm Gelirini Kızılay’a Bağışladı!..
9411 kez okundu
5
Resmi tören bitti CHP’lilerin coşkusu bitmedi
9225 kez okundu