Ak Parti Akçakoca İlçe yönetimi, Hüseyin Yanmaz Kapalı Pazar yeri önünde yeni üye işlemleri yapmak için stant kurdu.

Parti’nin ilçe gençlik kolları başkan ve yönetimi, kurulan stanttan gün boyunca yeni üye yapım işlemleri yaparken, seçim çalışmaları kapsamında Pazar yerinde vatandaş ve esnaf ziyareti gerçekleştiren Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici de stant görevlisi gençlere bir süre eşlik etti.
Yemenici, stantta kendisiyle sohbet eden bir yaşlı teyzenin üye olma işlemini kendisi gerçekleştirdi.
Yaşlı teyzenin üyelik formunu doldurup kendisine teslim eden Başkan Yemenici, kendisiyle seçimlere yönelik bir diyalog gerçekleştirdi.

Daha sonra standa gelen vatandaşlarla tek tek ilgilenen Başkan Yemenici, vatandaşların sorularını yanıtladı, istek ve taleplerini yerine getirdi.
Vatandaşların kendisine gösterdiği ilgiden memnun olan Başkan Yemenici, belediye seçimlerinde kendisi için de destek istedi.

1
ALEV ÜNAL: “KOMPOST PROJESİ BİZİM İÇİN KIYMETLİ, ÜRETİME GEÇECEĞİZ”
30973 kez okundu
2
CHP’Lİ VEKİL TALİH ÖZCAN ALTUNÇAY GÖLETİ İŞİNİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR
26811 kez okundu
3
MHP’NİN DÜZCE VE İLÇELERİNDE ADAYLARI BELLİ OLDU
15717 kez okundu
4
AKÇAKOCA’DA BALIKÇILARA YENİ AV SEZONU ÖNCESİ BİLGİLENDİRME YAPILDI
11398 kez okundu
5
HACDAN DÖNEN FARUK ÖZLÜ’NÜN İLK DURAĞI AKÇAKOCA OLDU
10969 kez okundu