Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için AK Parti’deki aday adaylığı süreci bugün bitecekti. Yapılan açıklamada sürenin 16 Kasım’a kadar uzatıldığı bildirildi.
Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için AK Parti’deki aday adaylığı süreci bugün bitecekti. Yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla sürenin 16 Kasım’a kadar uzatıldığı bildirildi.
BAŞVURU SÜRESİ 16 KASIM’A UZATILDI
AK Parti’de bugün sona erecek 2019 Mahalli İdareler Seçimleri belediye başkanlığı aday adaylığı başvuruları, 16 Kasım Cuma 17.00’ye kadar uzatıldı.
KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPILDI
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, “12 Kasım 2018 Pazartesi günü bitecek olan 2019 Mahalli İdareler seçimleri Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuruları Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla 16 Kasım 2018 Cuma günü saat 17:00’ye kadar uzatılmıştır” denildi.
1
ALEV ÜNAL: “KOMPOST PROJESİ BİZİM İÇİN KIYMETLİ, ÜRETİME GEÇECEĞİZ”
30134 kez okundu
2
CHP’Lİ VEKİL TALİH ÖZCAN ALTUNÇAY GÖLETİ İŞİNİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR
26788 kez okundu
3
MHP’NİN DÜZCE VE İLÇELERİNDE ADAYLARI BELLİ OLDU
15691 kez okundu
4
HACDAN DÖNEN FARUK ÖZLÜ’NÜN İLK DURAĞI AKÇAKOCA OLDU
10506 kez okundu
5
CHP’liler Akçakoca sokaklarını turladı… Çocuklara bayrak ve balon dağıttı
9952 kez okundu