DOLAR 32,3845 -0.12%
EURO 34,6193 -0.56%
ALTIN 2.390,66-1,81
BIST 10.045,74-0,37%
BITCOIN 1953242-4,23%
Düzce
16°

HAFİF YAĞMUR

04:18

İMSAK'A KALAN SÜRE

423 okunma

O FİRMADAN İFTİRALARA TOKAT GİBİ CEVAP

ABONE OL
16/01/2018 13:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Merkez camii çevresi düzenleme işini üstlenen Metafor firması, bazı sosyal medya hesaplarında kendileriyle ilgili atılan iftiralara belgeleriyle cevap verdi.

Bir fake (sahte) hesap üzerinden kendi firmalarının elektrik aboneliğinin olmadığı ve elektrik faturası ödemediği yönünde yapılan asılsız suçlamalara karşı belgeler yayınlayan firma temsilcileri, bu iftiralara yönelik gerekli hukuki girişimleri de başlatacaklarını söylediler. 

Faturalarımız eksiksiz olarak ödenmektedir

Kendi firmalarının ilk günden itibaren 08.02 2017 tarihinde şantiyeyi kurduğunu, ilk andan itibaren elektrik aboneliklerini yaptırdıklarını ve 13.12.2017 tarihine kadar 11 adet faturaya 985 lira elektrik bedeli ödediklerini açıkladı.

Yapım firmasıyız, işimizin gereği çok fazla elektrik kullanmıyoruz

Firma yetkilisi, bir yapım firması olmaları hasebiyle, yaptıkları işin gereği olarak çok fazla elektrik enerjisine ihtiyaç duymadıklarını, akşam saatlerinde bekçi kulübesinin aydınlatması ile gün içinde kısmen ihtiyaç duyulan enerjiyi, kendi sayaçlarından kullandıklarını ve muntazaman faturalarını da ödediklerini söyledi.

LED aydınlatmayı dahi kendi firmamıza fatura ettiriyoruz. İstesek yapmayız. 

Ayrıca yetkili, son günlerde Merkez camii etrafına yaptıkları LED aydınlatmalar için elektrik vermek zorunda olmamalarına rağmen, Akçakoca’ya bir katkı olsun diye elektrik verdiklerini söyledi.

LED aydınlatmaları kurduktan sonra ışıkları yakmadan işi teslim edebilecekleri halde, gece güzelliği ortaya çıksın diye kendi faturalarından karşılamak pahasına gece aydınlatmaları yaptıklarını da belirten yetkili, ”istesek işin teslimine kadar ışıklandırma yapmaz, işi teslim ederdik. fakat bu güzelliklerden vatandaşları mahrum etmeyelim diye her akşam aydınlatma sistemini açıyoruz. Bedelini de Metafor firması olarak kendimiz karşılıyoruz” dedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.