Akçakoca’nın uzun yıllardır beklediği ulaşım projelerinde somut gelişmeler yaşanıyor. AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Burhan İşleyen, Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen ve 4. Bölge Müdürü Savaş Bayındır ile yapılan görüşmeler sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman, Kaynaşlı İlçe Başkanı Ayhan Yalçın ve Yığılca İlçe Başkanı Turgut Ilgın’ın da yer aldığı toplantıda, Düzce ve ilçelerinin Karayolları yatırımları masaya yatırıldı.
MELENAĞZI YOLU VE 2. KÖPRÜ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
Başkan Burhan İşleyen’in aktardığına göre, Akçakoca’nın en önemli ulaşım beklentilerinden biri olan Melenağzı gidiş-geliş yolu ve bölgeye yapılacak ikinci köprüyü de kapsayan Yeni Çevre Yolu Projesi kapsamında alt yapı ve zemin etüt çalışmaları tamamlandı. Teknik ve detaylı proje aşamasında sona gelindiğini belirten İşleyen, projenin Haziran ayı sonunda ihaleye çıkacağını müjdeledi.
YENİ KAVŞAKLAR VE YAN YOLLAR İÇİN PROJELER BAŞLADI
Öte yandan, bugüne kadar herhangi bir proje çalışması yapılmayan Arabacı Köyü Kavşağı için de proje sürecinin başlatıldığı belirtildi. Ayrıca Kentmenli Kavşağı ve Sapak yan yolları hakkında da teknik bilgiler alındı.
DAVET VE TEŞEKKÜR
Başkan İşleyen, Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen ve 4. Bölge Müdürü Savaş Bayındır’ı Akçakoca’ya davet ettiklerini belirterek, şehrin ulaşım sorunlarına gösterilen ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti.
.