AK parti İlçe başkanı Burhan İşleyen ve yönetiminde yer alan arkadaşları, Akçakoca Devlet hastanesinin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek firma yetkililerinden bilgi aldılar.
İnşaat çalışmasının 2 ayda tamamlanacağını belirten başkan İşleyen, devamında şu açıklamayı yaptı:
”İl genel meclis üyelerimiz ve yönetim kurulu olarak yeni Akçakoca Devlet hastanemiz inşaatını yerinde inceledik. 8 katlı inşaatın hızla yükselişi, özenli ve titiz çalışmaları bizleri memnun etti. Çevre duvarlarının eş zamanlı başlaması, ek hizmet binası, kapalı otoparkının artık belirginleşmesi ve ilerleyişi hakkında şantiye şefinden bilgiler aldık. 2 ay gibi bir sürede kaba inşaatın biteceğini öğrendik. Çalışan emekçilerimizle sohbet ettik ve kolaylıklar diledik.
Yeni Akçakoca Devlet Hastanesinin 2025 yılı içerisinde Vatandaşlarımızın hizmetine sunulacağını duymamız bizleri mutlu etti. Derdimiz Akçakoca sevdamız Akçakoca.”



.
1
ALEV ÜNAL: “KOMPOST PROJESİ BİZİM İÇİN KIYMETLİ, ÜRETİME GEÇECEĞİZ”
30975 kez okundu
2
CHP’Lİ VEKİL TALİH ÖZCAN ALTUNÇAY GÖLETİ İŞİNİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR
26812 kez okundu
3
MHP’NİN DÜZCE VE İLÇELERİNDE ADAYLARI BELLİ OLDU
15717 kez okundu
4
AKÇAKOCA’DA BALIKÇILARA YENİ AV SEZONU ÖNCESİ BİLGİLENDİRME YAPILDI
11495 kez okundu
5
HACDAN DÖNEN FARUK ÖZLÜ’NÜN İLK DURAĞI AKÇAKOCA OLDU
10981 kez okundu