DOLAR 34,2900 0.08%
EURO 36,9725 -0.09%
ALTIN 3.020,60-0,23
BIST 8.741,96-1,09%
BITCOIN 2276586-0,60%
Düzce
17°

AZ BULUTLU

18:19

AKŞAM'A KALAN SÜRE

AKÇAKOCALI BURÇİN SARICAN DÜZCE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLUYOR
3952 okunma

AKÇAKOCALI BURÇİN SARICAN DÜZCE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLUYOR

ABONE OL
07/03/2023 19:52
AKÇAKOCALI BURÇİN SARICAN DÜZCE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLUYOR
2

BEĞENDİM

ABONE OL

14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde, Ak Parti’den Düzce milletvekili aday adayı olacak olan Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Akçakocalı Burçin Sarıcan’ın, Düzce Belediyesi’ndeki görevlerinden istifa kararı aldığı öğrenildi.

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Akçakocalı Burçin Sarıcan, 14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde, Ak Parti’den milletvekili aday adayı olmak için istifa ediyor. 

Ak Parti Akçakoca Kurucu Gençlik Kolları Başkanı olan Burçin Sarıcan, Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü ve Bakan Danışmanı görevlerinde bulunduktan sonra 2019 yerel seçimlerinin ardından Düzce Belediyesi’nde göreve başladı. Düzce Belediyesinde Başkanlık İletişim Ofisi ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulunan Sarıcan, halen Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü görevine devam ediyor. 

Düzce Belediyesi’nin en aktif müdürlerinden olan Sarıcan, 2022 yılında düzenlediği Düzce Gençlik Festivali ve Dünya Düzce Günleri Festivali ile adından söz ettirerek özellikle gençlerin büyük sevgisini kazandı. Bunların yanı sıra Bahçeşehir bölgesinde açık hava sinama şenlikleri ve çocuk şenlikleri gibi etkinliklerin de altına imzasını attı. 

Genç seçmenlere, özellikle de Z Kuşağı olarak adlandırılan gençlik kesimlerine ulaşma noktasında sorunlar yaşayan Ak Parti’nin, Düzce’den genç bir ismi vekil adayı göstermesi beklenirken, hayata geçirdiği projelerle özellikle gençlerin sevgisini kazanan Sarıcan’ın, bu nitelikleriyle Düzce’deki diğer adaylara göre bir adım önde olduğu siyasi kulislerde konuşulmaya başlandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ