Düzce valisi Cevdet Atay, Akçakoca kaymakamı Mustafa Can ve kurum amirleriyle birlikte, Hakkari ili Çukurca ilçesinde görevi başında yaralanan sözleşmeli er Hüseyin Uyucu’yu Akçakoca’daki baba evinde ziyaret etti.

Eylül ayında görev yeri olan Çukurca’da, keşif görevi yaptıkları sırada EYP (el yapımı patlayıcı) patlaması sonucunda yaralanan ve tedavi süreci sonunda bir ayağı diz altından kesilen Akçakocalı gazi Uyucu’ya geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Atay, ihtiyaç duyulan her türlü yardımın Devlet tarafından yerine getirildiğini aktardı.
Akçakocalı gazi Hüseyin Uyucu’nun GATA’da tedavisi sürerken 2 haftalık ev istirahatine gönderildiği öğrenildi. Evdeki istirahati bittikten sonra da tedavisinin yine hastane ortamında devam edeceği belirtildi.

.
1
ALEV ÜNAL: “KOMPOST PROJESİ BİZİM İÇİN KIYMETLİ, ÜRETİME GEÇECEĞİZ”
30945 kez okundu
2
CHP’Lİ VEKİL TALİH ÖZCAN ALTUNÇAY GÖLETİ İŞİNİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR
26804 kez okundu
3
MHP’NİN DÜZCE VE İLÇELERİNDE ADAYLARI BELLİ OLDU
15713 kez okundu
4
HACDAN DÖNEN FARUK ÖZLÜ’NÜN İLK DURAĞI AKÇAKOCA OLDU
10843 kez okundu
5
AKÇAKOCA’DA BALIKÇILARA YENİ AV SEZONU ÖNCESİ BİLGİLENDİRME YAPILDI
10362 kez okundu