DOLAR 32,3822 -0.13%
EURO 34,7621 -0.16%
ALTIN 2.407,68-1,11
BIST 10.072,32-0,10%
BITCOIN 1983581-1,76%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

”Kızılay Haftası” Kapsamında Akçakoca’da Duyarlı Bir Etkinlik Gerçekleşti…
2833 okunma

”Kızılay Haftası” Kapsamında Akçakoca’da Duyarlı Bir Etkinlik Gerçekleşti…

ABONE OL
05/11/2022 13:01
”Kızılay Haftası” Kapsamında Akçakoca’da Duyarlı Bir Etkinlik Gerçekleşti…
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Kızılayı Akçakoca şubesi başkanlığı tarafından Akçakoca’da önemli bir etkinlik gerçekleşti. Etkinlik sonrası bir açıklama yapan Kızılay Akçakoca şubesi başkanı Özkan Öztürk, ”Kızılay Haftası” kapsamında düzenlenen programa katılımın oldukça yüksek olduğunu söyleyerek tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

Bilindiği üzere 29 Ekim – 4 Kasım arası Kızılay Haftası olarak kutlanıyor. Türk Kızılayı genel merkezi ve Türkiye genelindeki tüm şubeleri tarafından çeşitli etkinliklerle kutlanan bu haftada, Türk Kızılayı’nın kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetleri özellikle öğrencilere, gençlere ve kamuoyuna anlatılıyor.

Türk Kızılayı’na ve faaliyetlerine yönelik farkındalık yaratılmak istenen bu hafta kapsamında Akçakoca’da da önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Dün saat 19.00’da Akçakoca Öğretmenevi konferans salonunda gerçekleşen etkinliğe ilçe protokolünün neredeyse tamamı katılırken, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri etkinlikte hazır bulundu.

Etkinlilkte bir konuşma yapan Kızılay Akçakoca şunesi başkanı Özkan Öztürk, Kızılay’ın Akçakoca’da yürüttüğü çalışmaları anlattı.

Türkiye’nin en başarılı şubeerinden biri olan Akçakoca şubesinin halihazırda yürütüüğü projeleri de aktaran Öztürk, kan bağışının önemi ve afet durumlarında yapılması gerekenlere dönük eğitim çalışmalarını da yürüttüklerini belirtti.

Etkinlik, çeşitli okullardan öğrencilerin de şiir ve kompozisyon sunumlaryla sürerken, Akçakoca’da ilk defa gerçekleşen programın her sene daha zengin içeriklerle devam ettirileceği öğrenildi.

Etkinlik sonrasında konuklar, Kızılay Akçakoca şubesi yöneticileriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.