DOLAR 32,5998 0.38%
EURO 34,8045 0.19%
ALTIN 2.488,370,17
BIST 9.462,63-0,65%
BITCOIN 21150873,46%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

AKÇAKOCA’YA ULTRASON CİHAZI GELİYOR
3610 okunma

AKÇAKOCA’YA ULTRASON CİHAZI GELİYOR

ABONE OL
16/03/2022 13:50
AKÇAKOCA’YA ULTRASON CİHAZI GELİYOR
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Akçakoca ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu’nun Devlet Hastanesi’ne alınacak olan tıbbi cihazlarla ilgili çabası meyvesini verdi. Sarıoğlu’nun isteğini değerlendiren milletvekili Ayşe Keşir, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda Akçakoca Devlet Hastanesi’ne ultrason cihazının alındığının müjdesini verdi.

Düzce’de sağlık hizmetinin kalitesi son teknoloji cihazlarla yükseliyor. Son olarak toplam değeri 800 bin TL olan ekokardiyografi ve ultrasonografi cihazlarının devlet hastaneleri bünyesine kazandırıldığı açıklandı.

Düzce’de sağlıkta müjdelere yenileri ekleniyor. Sağlık çalışanlarının acil sağlık hizmeti dışında 3 gün iş bırakması nedeniyle hastanelerde sıkıntıların tavan yaptığı şu günlerde Ankara’dan Düzce’ye iyi haberler geldi. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, yeni cihazlarla devlet hastanelerinin güçlendirildiğini vurguladı. Keşir, yaptığı paylaşımda, “Düzce’mizin sağlık altyapısı, son teknoloji cihazlarla yenileniyor.

Toplam değeri 800 bin TL olan;
✔️Ekokardiyografi cihazı, Atatürk Devlet Hastanesinde,
✔️Ultrasonografi cihazı ise Akçakoca Devlet Hastanesi’nde hizmet vermeye başlayacak. Şehrimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Sağlık Bakanlığı’nın 2021 yılında merkezi alım kapsamında Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne tahsis ettiği ekokardiyografi cihazının yaklaşık 500 bin TL değerinde olduğu öğrenildi.

Akçakoca Devlet Hastanesi’ne tahsis edilen orta düzey ultrasonografi cihazının ise yaklaşık 300 bin TL olduğu ve her iki cihazın da kullanıma hazır hale getirildiği bilgisi edinildi.

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.