Akçakoca’nın gözde eğlence mekanlarından 1010 kafe bistroda bu yılbaşı gecesi de birbirinden ilginç sürprizler davetlileri bekliyor.
Saat 21.00’de başlayacak olan yıl sonu partisinde gece boyunca canlı müzik dinletisi hız kesmeyecek. 1010 kafe bistronun yıl sonu partisine giriş ücretini 100 lira olarak belirleyen işletmeci Cemil Gülez, bu gecenin özel oluşuna bağlı olarak damsız girişlerin alınmayacağını söyledi.
Deneyimli turizm işletmecicisi Cemil Gülez, 100 lira giriş ücretine karşılık konuklara popcorn+cips+çerez+yerli içkiden (bira ya da votka) oluşan ikramların yapılacağını ifade etti.
Yıl sonu partisi kapsamında sürprizlerin ve çekilişlerin de yapılacağını söyleyen Gülez, rezervasyonların tamamlanma aşamasında olduğunu, bu partiye katılmak isteyenlerin erkenden rezervasyon yaptırarak masa numaralarını almaları gerektiğini sözlerine ekledi.

.
1
Başarılı müdür Yasin Efe Belediyeden istifa etti OSB’nin başına geçiyor
14838 kez okundu
2
AKÇAKOCA’NIN KADERİNİ TEK BİR ALANA HAPSETMEK DOĞRU DEĞİL
12629 kez okundu
3
Şifalı Su bölgesine satış büfeleri kondu
9559 kez okundu
4
Akçakocalı iş insanının fabrika inşaatı pandemiye rağmen hız kesmiyor
9538 kez okundu
5
Ekşioğlu firması bölgenin en kapsamlı çalışmasını hayata geçirdi
9138 kez okundu