DOLAR 32,5858 0.3%
EURO 35,0406 0.17%
ALTIN 2.460,811,03
BIST 9.888,091,76%
BITCOIN 20999350,76%
Düzce
16°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Cadde üzerindeki binada bir ceset bulundu
3994 okunma

Cadde üzerindeki binada bir ceset bulundu

ABONE OL
28/10/2021 16:28
Cadde üzerindeki binada bir ceset bulundu
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce’de 65 yaşındaki yaşlı adam, bayan arkadaşının evinde kalp krizi geçirdi. Polis ekipleri, yaşlı adamın ölmeden önce cinsel gücü artırıcı hap veya uyuşturucu madde kullandığından şüpheleniliyor. Yaşlı adamın cenazesi kesin ölüm nedeninin araştırılması için Adli Tıp Morguna kaldırılırken, “Fuhuşa aracılık etmek’ ve ‘Fuhuş için mekan temin etmek” suçlarından bir çok dosyası bulunan H.K isimli kadın ifadesi için polis karakoluna götürüldü.

Olay, Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Goncaoğlu apartmanında meydana geldi. Yığılca ilçesine bağlı Dutlar Köyü’nde ikamet eden Mustafa Malaycı (65) isimli yaşlı adam, bugün H.K isimli bayan arkadaşının evinde kalp krizi geçirdi.

H.K’nin durumu Düzce 112 Acil Sağlık Merkezine bildirmesinin ardından olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, Malaycı’nın öldüğünü tespit etti. Malaycı’nın ölümünü şüpheli bulan sağlık ekiplerinin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda asayiş ve olay yeri inceleme ekipleri, evde ve Malaycı’nın cesedi üzerinde inceleme yaptı.
Polis ekiplerinin durumu bildirmesi üzerine olayın yaşandığı binaya gelen Malaycı’nın yakınları, yaptıkları açıklamada hiçbir sağlık probleminin olmadığını belirttiler.

Malaycı’nın cesedi, savcının gerekli incelemelerinin ardından, kesin ölüm nedeninin araştırılması üzerine Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri, Malaycı’nın ölmeden önce cinsel gücü arttırıcı hap veya uyuşturucu madde kullanmış olabileceğinden şüphelenirken, ‘Fuhuşa aracılık etmek’ ve ‘Fuhuş için mekan temin etmek! Gibi suçlardan sabıkası olan dairenin sahibi H.K isimli kadını, ifadesi için Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Şehit Osman Çatana Polis Merkezine götürdü.
Polis ekipleri olay ile ilgili inceleme başlattı.

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.