DOLAR 32,6060 0.37%
EURO 34,6955 -0.12%
ALTIN 2.517,461,35
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 1957682-2,08%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Akçakoca’daki yangın iki işletmeyi küle çevirdi
4399 okunma

Akçakoca’daki yangın iki işletmeyi küle çevirdi

ABONE OL
27/08/2021 09:23
Akçakoca’daki yangın iki işletmeyi küle çevirdi
2

BEĞENDİM

ABONE OL

https://youtu.be/Td9ZAW0sEnY

Akçakoca ilçesinde çapa isimli restoranda yangın çıktı. Restoran çalışanları ve bazı müşteriler son anda tahliye edilirken alevler restoranı sardı. Yangını söndürmek için Akçakoca Belediyesi, Düzce Belediyesi ve Sahil Güvenlik ekipleri seferber edildi. Çıkan yangın denizden ve karadan kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

İtfaiye ekipleri içeride bulunan müşteri ve çalışanları tahliye etti Öte yandan, itfaiye ekipleri Sahil Güvenlik ekiplerinden, çıkan yangını sahil kısmından söndürmek için yardım istedi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda Akçakoca Belediyesi itfaiye ekibi sevk edilirken, çıkan yangını sahil kısmından söndürmek için de Sahil Güvenlik ekiplerinden yardım istendi. Tüm müdahalelere rağmen restoranın ahşaptan olması nedeniyle alevlerin yan tarafta bulunan kafeteryaya sıçraması üzerine, Düzce Belediyesi itfaiye ekipleri de bölgeye sevk edildi.

Akçakocalı vatandaşlar da yangını söndürmek ekiplere yardımcı olarak büyük bir seferberlik örneği gösterdi. Denizden ve karadan yürütülen söndürme çalışmaları neticesinde alevler kontrol altına alınırken, her iki işyeri de tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Büyük maddi hasarın meydana geldiği yangında, tek teselli ise can kaybının yaşanmaması

Polis ekipleri can kaybının yaşanmadığı yangının çıkış nedeni ile ilgili çok yönlü inceleme başlattı.

Yangının sebep olduğu yıkımın görüntüleri ise sabah saatlerinde daha net ortaya çıktı. İki işletmeden neredeyse geriye bir şey kalmadı.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.