DOLAR 32,5129 0.01%
EURO 34,8606 0.01%
ALTIN 2.421,461,75
BIST 10.045,74-0,37%
BITCOIN 1866473-3,48%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

Akçakoca’nın Vilayetler Birliği Konaklarından Başka Derdi Yok Galiba
4733 okunma

Akçakoca’nın Vilayetler Birliği Konaklarından Başka Derdi Yok Galiba

ABONE OL
17/08/2021 13:09
Akçakoca’nın Vilayetler Birliği Konaklarından Başka Derdi Yok Galiba
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Valiliğinin sosyal medya sitesine göz attığımızda Vali Cevdet Atay’ın Akçakoca’yı ziyaret ettiğini görebiliyoruz.

Son günlerde Akçakoca ziyaretlerini yerel medya mensuplarından habersiz bir şekilde sürdürmesi nedeniyle eleştirilere konu olan Vali Atay’ın bu eleştirilere kulak kabartmadığını da görmüş olduk.

Valilik hesabından yapılan paylaşıma bakılırsa, Vali Atay ve berebarindekiler, Akçakoca’yı daha önceki ziyaretlerde olduğu gibi Vilayetler Birliği Konaklarındaki çalışmaları incelemek üzere ziyaret etmişler.

Ziyaret öncesinde bir kez daha Akçakoca basınına haber verilmezken, Akçakoca’da sürdürülmesi planlanan çok sayıda projenin akıbetini de öğrenme şansımız bir kez daha suya düştü.

Yerel medya organlarına haber vermeden Akçakoca’da Valilik konaklarını inceleyen Vali Atay’ın yaptığı incelemelere bakılırsa, kendileri sadece Vilayetler Birliğinin konaklarıyla ilgili yetkilendirilmiş gibi. 

İşte Düzce Valiliği sosyal medya hesabından dün yapılan Akçakoca ziyaretiyle ilgili paylaşım yazısı:

”Valimiz Sayın Cevdet Atay 

Vilayetler Birliği Genel Sekreteri İsmail Sündük ve Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk ile birlikte, Akçakoca Vilayetler Birliği otelinde ve Akçakoca Yukarı Mahallede bulunan Vilayetler Birliği Konağında incelemelerde bulundular.”

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.