DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2046317-2,21%
Düzce
16°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

DEVA Partisi İlçe Başkanı Gönül İşgören Canlı Yayın Programında Sorularımızı Yanıtladı
  • Akçakoca Gazetesi
  • SİYASET
  • DEVA Partisi İlçe Başkanı Gönül İşgören Canlı Yayın Programında Sorularımızı Yanıtladı
4569 okunma

DEVA Partisi İlçe Başkanı Gönül İşgören Canlı Yayın Programında Sorularımızı Yanıtladı

ABONE OL
08/08/2021 17:45
DEVA Partisi İlçe Başkanı Gönül İşgören Canlı Yayın Programında Sorularımızı Yanıtladı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

DEVA Partisi Akçakoca kurucu ilçe başkanı Gönül İşgören, Akçakoca Web Televizyon yayınında gazeteci Tuncay Top’a konuk oldu. Kendisine yöneltilen tüm sorulara içtenlikle yanıt veren İşgören, polemiklerden uzak ve yapıcı siyasi analizleriyle adeta siyaset dersi verdi.

İnandığım partiye inancım bitince ayrıldım

Gündemin İçinden programının canlı yayın konuğu olan DEVA Partisi İlçe Başkanı Gönül İşgören, geçmiş dönemde Ak Parti’nin belediye meclis üyesi olarak görev almış biri olmanın yanı sıra, Ak Parti’den Düzce milletvekili aday adaylığı da olan bir siyasetçi.

Ak Partiden ayrılma sebepleri kendisine sorulan İşgören, ”Yanlışa yanlış demekten imtina etmem. Parti içindeyken de yanlış olana yanlış dedim. Kim olursa olsun eleştirimi yaptım. İnandığım Ak Partiye inancım bittiğinde de ayrıldım. İnancınızın bittiği yerde durmamalısınız. Diğeri doğru bir tavır olmaz, sadece fanatiklik olur. Ben fanatiklik olmasın diye futbol takımı bile tutmuyorum” dedi.

Babacan’a güvendim

Parti programlarının yeterince iyi olduğunu kaydeden başkan İşgören, ”Parti programlarındaki maddelerden daha çok aslolan liderdir. Babacan’ın aklına ve dürüstlüğüne güvendim. Programın uygulanması konusunda genel başkanıma inanıyorum” ifadelerini kullandı.

İlçe kongresi Eylül ortasında

Kongrelerinin bürokratik bazı aksamalar ve ellerinde olmayan çeşitli nedenlerle ertelendiğini belirten İşgören, ”Pandeminin de uzamasıyla ertelenen kongremizi fındık hasadı dönemine girdiğimiz şu günlerde yapmak istemedik. Kongremizi Eylül ortasında gerçekleştireceğiz” dedi.

Akçakoca nasıl gelişir?

Akçakoca’nın köklü işlerle büyüyebileceğini söyleyen İşgören, bunun için öncelikle ilçenin sanayi mi yoksa turizm kenti mi olduğuna karar verilmesi gerektiğini söyledi.

”Türkiye’de vizyon değişmeli ki Akçakoca’da değişsin” diyen başkan İşgören, ”günübirlik politikalar yerine uzun soluklu işler yaparak Akçakoca büyür” dedi.

19. yüzyıldan kalma kavramlar terk edilmeli

İktidarın baskılarının 21. yüzyıla yakışmadığını ifade eden İşgören, ”Bunlar alt kültüre ait yaklaşımlar” derken, kendisine ait bir sözle cümlesini noktaladı: ”21. yüzyılda 19. yüzyıldan kalma statüko ve kavramlarla bir ülke yönetilemez. Ülke, günlük kararlar ve hislerle yönetilemez!”

”Eşime teşekkürler ederim”

DEVA Partisi ilçe başkanı Gönül İşgören, eşi olan Akçakoca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nedim İşgören’le ilgili soruya da içtenlikle cevap verdi.

Her ikisinin de yoğunluklarından ötürü eşini çok fazla göremediğini belirten başkan İşgören, ”38 yıllık evliliğimiz var. Eşime bir kez daha teşekkür ediyorum. Dünyanın en güzel şeyini bize hediye bırakmıştır; dürüstlük!” ifadelerini kullandı.

Haberin videosu:

https://www.facebook.com/akcakoca.webtv.1/videos/573009737198020

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.