DOLAR 32,3777 0.16%
EURO 34,9626 -0.34%
ALTIN 2.324,400,23
BIST 9.090,110,11%
BITCOIN 2266673-0,25%
Düzce
24°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Torunoğlu İnşaat’ın Yeni Projesi Beğeni Topluyor
4311 okunma

Torunoğlu İnşaat’ın Yeni Projesi Beğeni Topluyor

ABONE OL
30/07/2021 13:24
Torunoğlu İnşaat’ın Yeni Projesi Beğeni Topluyor
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Torunoğlu Arhavi İnşaat Yılmaz İnşaat’tan aldığı bayrağı Akçakoca’da dalgalandırmaya devam ediyor.
Turizmin Karadeniz’deki gözbebeği Akçakoca, her yıl olduğu gibi bu yıl da turist akınına uğrarken, Akçakocalı inşaat firmaları projelerine tüm hızıyla devam ediyor.

Projelerine ağırlık veren, Akçakoca’nın en gözde konumlarından birinde vatandaşlara yeni bir yaşam alanı sunmayı hedefleyen firmalardan biri ise Torunoğlu Arhavi İnşaat.

Osmaniye Mahallesi, Mehmet Arif Köşkü mevkiinde denize ve doğaya nazır bir yaşam alanı sunmayı hedefleyen Torunoğlu Arhavi İnşaat, bu projesinde 2+1 ve 3+1 daireleriyle hem lüks yaşam hem de konforlu ve kaliteli bir hayat tarzı sunmayı hedefliyor.

TEMEL ATILDI

Torunoğlu Arhavi İnşaat, Akçakoca’nın seyir terası olarak tabir edilen ‘köşk’ mevkiinde projelendirdiği yaşam alanı inşaatına başladı. Söz konusu inşaatın temeli atıldı ve hızla ilerliyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan müteahhit Osman Yılmaz, “Akçakoca’daki inşaat sektöründeki eksiklikleri görerek, bu eksiklikleri giderme noktasında kaliteli bir adım atmak için yola çıktık.

Hedefimiz vatandaşlarımıza huzur dolu ve kaliteli bir yaşam alanı sunmak. Dairelerimiz vatandaşlarımıza standartların üzerinde geniş bir kullanım alanı sunmakta, müstakil otopark ve maksimum ses yalıtımıyla birbirinden izole daireler ile sınırsız keyif hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.