DOLAR 32,5593 0.05%
EURO 35,0195 0.51%
ALTIN 2.436,290,56
BIST 9.766,840,46%
BITCOIN 2084839-3,86%
Düzce
29°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

MHP ilçe başkanı Mustafa Özensel istifa etti… Yeni başkan Aysun Eren
3732 okunma

MHP ilçe başkanı Mustafa Özensel istifa etti… Yeni başkan Aysun Eren

ABONE OL
21/06/2021 20:06
MHP ilçe başkanı Mustafa Özensel istifa etti… Yeni başkan Aysun Eren
2

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Akçakoca ilçe başkanı Mustafa Özensel ilçe başkanlığından istifa etti. Bugün yapılan olağanüstü ilçe yönetim kurulu toplantısında başkanlığa seçilen isim Aysun Eren oldu.

MHP ilçe başkanlığından konuyla ilgili olarak yapılan açıklama şu şekilde:

MHP Akçakoca Yonetim kurulu karar almistir. ilçe başkanlığından boşalan İlçe Başkanlığı görevine oy birliği ile parti sekreteri Aysun EREN, Hamza BALABAN nın sağlık sorunlarından dolayı boşalan Başkan yardımcılığı gorevine Hakan AŞIK,İlce Sekreterliği görevine Sadi CİNGİRT toplantıya katılım sağlayan yönetim kurulu üyelerinin oy birliği ile kabul edilmiştir.

     Mustafa Özensel; Komuoyunun bilgilerine arz ederim.

Yaklaşık 4 yıldır yapmış olduğum MHP Akçakoca İlçe Başkanlığı görevimi bugün itibari ile bırakıyorum. Maalesef özellikle son zamanlarda bölgemizde siyaset iyice çamura batmış durumdadır. Görevdeyken bana gelen herkese siyasi ayırım yapmadan elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırken, görmüş olduğum aksaklıkları ve yanlışlıkları gerekli mercilere herzaman zamanında bildirmekten de çekinmedim. Hak, hukuk, adalet ve vicdan kavramlarının nasırlaştığı yerde görev yapamıyorsanız, dikkate alınmıyorsanız ve etkisizleştirilmeye çalışılıyorsanız daha fazla durmamın, memlekete ve topluma faydalı olamamaktan başka  bir anlamı olmadığını düşündüğümden dolayı ve bundan yaklaşık 2 ay önce MHP Genel Merkezimizden affı mı istemiş olmama ve hala daha bir cevap gelmemesinden dolayı, partim MHP yi değil ama bu aziz göreve layık olan Ülkücü Hareketin İçinden başka bir dava arkadaşımın gelmesi temennisi ile görevimi bırakıyorum. Görev sürem içinde elimden gelen herşeyi layıkı ile yapmaya çalıştım, İçim rahat, vicdanım rahat ve kimseye veremeyeceğim bir hesabım da yok. Bana hakları geçen, yanımda olan, destek olan herkesten Allah razı olsun. Bundan sonra hiç bir siyasi polemik konusu olmak, kimseyle polemiğe girmek istemiyorum. Görevde olan, Bu kutsal davaya baş koymuş, tek derdi Vatan Millet olan Ülkücülere Allah kolaylık versin, yar ve yardımcısı olsun.

21\06\2021

 Mustafa ÖZENSEL

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.