DOLAR 32,6028 0.39%
EURO 34,8404 0.29%
ALTIN 2.491,460,29
BIST 9.510,59-0,15%
BITCOIN 21182074,33%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

335 okunma

3 YILDIR DİRENİYORDU

ABONE OL
18/03/2018 13:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce doğumlu olan ve Ereğli Devlet Hastanesi’nde görev yapan bir çocuk annesi Seçil Serter yakalandığı pankreas kanseriyle daha fazla savaşamadı ve hastalığına yenik düştü.

Ereğli Devlet Hastanesi Ortopedi Servisi’nde görevli olan Seçil Serter, ikinci kez anne olmak istiyordu ve bunun için hastaneye tedavi olmaya gittiğinde kanser olduğunu öğrendi.

Edinilen bilgilere göre ikinci çocuk yapmak için hastanede tedavi gördüğü sırada pankreas kanseri olduğunu öğrenen Seçil Serter kansere yenik düştü. 

3 yıl önce öğrendiği haberle hayalleri yıkılan Serter, hastalığı yenebilmek için 3 yıldır savaş veriyordu Dün hayatını kaybeden Seçil Serter’in ölüm haberi başta ailesi olmak üzere hastanede birlikte çalıştığı arkadaşlarını da üzüntüye boğdu.

Genç yaşta kansere yenik düşen Seçil Serter’in na’şının  bugün Düzce Nur Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi. Ereğli ilçesi Devlet hastanesi hemşirelerinden olan ve yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Seçil Serter son yolculuğuna Memleketi Düzce’de uğurlanacak.

Ereğli Devlet hastanesi Ortopedi servisinde görevli olan Seçil Serter 3 yıldır savaş verdiği pankreas kanserine yenik düştü. Dün hayatını kaybeden Seçil Serter’in ölüm haberi ailesi ve Devlet hastanesi çalışanlarını üzüntüye boğdu. Genç yaşta yaşama gözlerini yuman Seçil Serter’in cenazesinin bugün Düzce Nur camisinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

Genç yaşta hayatını kaybeden Seçil Serter’in evli bir çocuk annesi olduğu, ikinci çocuk sahibi olmak için hastanede yaptırdığı testler sonucunda kanser olduğunu öğrendiği ve 3 yıldır hastalıkla mücadele ettiği öğrenildi. 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.