DOLAR 32,5620 0.2%
EURO 34,9469 -0.13%
ALTIN 2.443,100,30
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 20911950,06%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İKİSİ YOL KONTROLÜNDE BİRİYSE OPERASYONLA YAKALANDI
3872 okunma

İKİSİ YOL KONTROLÜNDE BİRİYSE OPERASYONLA YAKALANDI

ABONE OL
26/09/2021 12:02
İKİSİ YOL KONTROLÜNDE BİRİYSE OPERASYONLA YAKALANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Yığılca Karayolu’nda denetim yapan Jandarma ekipleri, şüphe üzerine durdurdukları bir otomobildeki 2 şahsın üzerinde yaptıkları aramalarda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirdi. 3 kişi Savcılığın talimatı ile Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Düzce’de polis ve jandarma ekipleri, uyuşturucu madde satışı ve kullanımı ile ilgili mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Dün akşam saatlerinde Yığılca Karayolu üzerinde denetim yapan Jandarma ekipleri, şüphe üzerine E.Y idaresindeki bir otomobili durdurdu.

Araç içerisindeki 2 kişinin hareketlerinden şüphelenen jandarma ekipleri, araç sürücüsü E.Y ve yanında bulunan M.S’yi otomobilden indirerek, üst araması yaptı. Yapılan aramalarda yaklaşık 15 gram kubar esrar ve 8 gram bonzai ele geçirildi.

E.Y ve M.S’’nin uyuşturucuları Yığılca İlçesine bağlı Gökçeağaç Köyü’nde ikamet eden E.K isimli bir şahıstan aldıklarını söylemeleri üzerine, Düzce İl Jandarma Komutanlığı ve Yığılca İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, söz konusu şahsın evine operasyon düzenledi.

Düzenlenen operasyonda E.K gözaltına alınırken, evde yapılan aramalarda ise 2 gram bonzai ve metamfetamim kullanma aparatı ele geçirildi.

Yol kontrolünde gözaltına alınan E.Y ve M.S. ile evine operasyon düzenlenen E.K, işlemleri için Düzce İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

3 kişinin işlemlerinin ardından “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanma ve Bulundurma” suçlarından Düzce Adliyesi’ne sevk edileceği öğrenildi.

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.