DOLAR 34,1004 0.19%
EURO 38,1282 0.07%
ALTIN 2.833,310,16
BIST 9.975,612,06%
BITCOIN 21490044,49%
Düzce
23°

KAPALI

05:14

İMSAK'A KALAN SÜRE

426 okunma

YÜRÜYÜŞ VE MİTİNG ALANLARI BELİRLENDİ

ABONE OL
03/02/2018 17:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

https://youtu.be/KOsrso5c8eA

Düzce Valiliği toplantı ve gösteriler için yer ve güzergahları belirledi. Uzunmustafa Caddesi girişi ve Düzce Belediye Meydanı, resmi toplanma yeri olarak belirlendi. Açıklamada afiş ve pankart asılacak alanlara da yer verildi.

Toplanma yeri ve güzergahlar

Düzce Valiliği tarafından toplantı yeri ve gösteri yürüyüşü güzergahları belirlendi. Düzce Valiliği tarafından yapılan açıklamada, ilk toplantı yeri, Uzunmustafa Mahallesinde bulunan Konak düğün salonu yanı Uzunmustafa Caddesi girişi belirlenirken yürüyüş güzergahı ise şöyle aktarıldı:

“Yürüyüş için toplanma yeri olan Konak düğün salonu önünden Uzunmustafa Caddesi üzeri Düzce Meslek Yüksekokulu ve Meteoroloji Müdürlüğü önünden, Lise Kavşağından, Kuyumcuzade Bulvarı, Eski Kan Merkezi Kavşağı ve İstanbul Caddesi güzergahı kullanılarak toplantı yeri olan Atatürk Anıtı alanına kadardır.”

Cedidiye Mahallesi’nde bulunan Düzce Belediye Başkanlığı Binası ile Cedidiye Camisi arasında bulunan Belediye Meydanı veya Cedidiye Meydanı olarak tabir edilen yer 2 No’lu toplanma yeri olarak belirlendi.

Bu noktaya bağlı yürüyüş güzergahı ise, Toplanma yerinin başladığı Düzce Belediyesi Meydanı’ndan İstanbul Caddesi güzergâhı kullanılarak toplantı yeri olan Atatürk Anıtı (Anıtpark) alanına kadar olduğu ifade edilirken 3 No’lu yürüyüş güzergahının İstanbul Caddesi, Gaziantep Caddesi, Spor Sokak güzergâhı kullanılarak toplantı yeri olan Atatürk Anıtı (Anıtpark) alanına kadar olduğu belirtildi.

Miting alanı

Miting yeri olarak, Kültür Mahallesi, Anıtpark önündeki alanın belirlendiğini ifade eden Düzce Valiliği, dağılma güzergahlarını ise toplantı yeri ve yürüyüşünün son bulduğu Atatürk Anıtı önündeki alandan itibaren, Mehmet Akif Caddesi, Spor Sokak, Park Sokak, İstanbul Caddesi istikameti olarak açıklandı.

Alternatif miting yerinin ise Kalıcı Konutlar Güzelbahçe ve Esentepe Mahallelerinde 6. Bulvar, 7. Bulvar ve 8. Bulvar arasında kalan Atatürk Anıtı (Anıtpark) önündeki alanın belirlendiği belirtildi.

169 Bilboard, 151 raket

Öte yandan valilik açıklamasında afiş ve pankartlara ilişkin yerler de açıklandı.

Düzce Belediyesi tarafından ihale ile özel bir şirkete işletmesi verilen Düzce’deki açık hava reklamlarına afiş asılmasına ilişkin şu bilgiler verildi:

“İlimizdeki muhtelif cadde, sokak ve kavşaklarda bulunan; 100 Adet Durak Raketler’e, 51 Adet Raketler’e, 169 Adet Bilboard’a, 16 Adet Euroboard’a, 2 Adet Totem’e, 1 Adet Banklı Raket’e, 8 Adet Megavizyon” 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ