Jandarma ekiplerinin yol kontrolü sırasında durdurduğu bir otobüste tütün tespit köpeği Majör yaptığı aramada yaklaşık 2 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler Kaynaşlı mevkiinde bu sabah saatlerinde yaptığı yol kontrolleri sırasında Gürcistan’dan İstanbul’a giden bir firmaya ait yolcu otobüsünü durdurdu.
Ekiplerin tütün tespit köpeği Majör ile yaptığı arama neticesinde otobüsün bagaj kısmında 4 valiz içerisine zulalanmış halde yaklaşık 2 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Jandarmanın yaptığı araştırma sonucunda gümrük kaçağı olduğu tespit edilen sigaraların otobüse Trabzon’dan yolcu olarak binen E.K. ve K.Ç.’ye ait olduğu belirlendi.
Olayla ilgili ifadesi alınan şüpheliler yapılan işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.
1
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24513 kez okundu
2
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18442 kez okundu
3
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
15837 kez okundu
4
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15093 kez okundu
5
FREN YERİNE GAZA BASAN KADIN SÜRÜCÜNÜN ARACI KORKULUKLARDA ASILI KALDI
13996 kez okundu