Üç gündür kendisinden haber alınamayan 54 yaşındaki Hamdi Koz’un Büyük Melen Çayı’nda cesedi bulundu. Cumayeri’ne bağlı Avlayan Köyünde yaşadığı öğrenilen Koz’un 20 yıldır hiç uyumadığı gerekçesiyle köyünde ‘Uykusuz Adam’ olarak tanındığı ifade edildi.
https://youtu.be/AXf40_rb70g
Olay, Büyük Melen Çayı’nda Cumayeri’ne bağlı Avlayan Köyü sınırlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Büyük Melen Çayı’nın Yukarı Avlayan mevkiinde suda bir erkek cesedi gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine polis, jandarma ve Düzce İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri yönlendirildi. Ekipler bölgeye güvenlik şeridi çekerek cesedi sudan çıkarmak için çalışma yaptı.

Ekipler cesedin suda takıldığı noktada çıkarmak için uzun uğraş verdi. Cumhuriyet Savcısı ile Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucunda üzerinden kimlik çıkan cesedin Cumayeri Avlayan Köyü nüfusuna kayıtlı olan 54 yaşındaki Hamdi Koz’a ait olduğu belirlendi.

Koz’un cesedi, cenaze aracıyla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

3 çocuk babası olan ve çiftçilik yaparak geçimini sağladığı öğrenilen Koz’un 20 yıldır hiç uyumadığı gerekçesiyle köyünde ‘Uykusuz Adam’ olarak tanındığı öğrenildi.

1
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24564 kez okundu
2
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18543 kez okundu
3
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
15900 kez okundu
4
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15145 kez okundu
5
FREN YERİNE GAZA BASAN KADIN SÜRÜCÜNÜN ARACI KORKULUKLARDA ASILI KALDI
14051 kez okundu