2009-2014 dönemi Akçakoca Belediye başkan yardımcısı olan Turgay Çakmak’ın annesi 81 yaşındaki Emine Çakmak hayatını kaybetti.
3 çocuk annesi Emine Çakmak’ın 5 gün önce evinde kalp krizi geçirdiği, ardından Ereğli’deki özel bir hastaneye kaldırıldığı, anjiyo yapıldıktan sonra evine gönderildiği öğrenildi.
Evinde istirahatte olan Emine Çakmak, dün fenalaşmasının ardından yeniden hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Çakmak hayata tutunamadı.
Merhume Emine Çakmak’ın cenazesi bugün öğle namazının ardından Yukarı Ayazlı mezarlığında defnedilecek.
Akçakoca Gazetesi ailesi olarak merhume Emine Çakmak’a Allah’tan rahmet dilerken kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
.
1
Akçakoca’da Bugün Vefat Edenler… 21 Ağustos 2024 Çarşamba
81532 kez okundu
2
MEHMET NAZIM PAZVANT VE HÜSNÜ KOÇ’UN ACI GÜNÜ…
27004 kez okundu
3
Akçakoca’da Bugün Vefat Edenler… 27 Mayıs 2025 Salı
23287 kez okundu
4
Emekli ordu mensubu Akçakocalı Ertuğrul Ses Koronavirüse yenik düştü
16301 kez okundu
5
AKÇAKOCA’NIN SEVİLEN İSMİ HATEM DÜZCE HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU
15074 kez okundu