Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde sahile vuran ve vatandaşlar tarafından fark edilen varil, AFAD ekiplerince şüpheli bulunarak incelenmek üzere bölgeden alındı.

Edinilen bilgiye göre, bugün sabah saatlerinde Alaplı Balıkçı Barınağı’ndaki balıkçılar, kıyıda varil olduğunu fark etti.
İlçe sahilinde şüpheli bir varil gören vatandaşlar durumu AFAD’a bildirdi. Olay yerine gelen AFAD ekipleri, çevre ve sağlıkla ilgili kamu birimlerinden yardım istedi.
İlçe Sağlık Müdürlüğü personeliyle birlikte balıkçı barınağına gelen ekipler, varil üzerinde inceleme yaptı.

İçinde ne olduğu bilinmeyen varil, iş makinesi yardımıyla bulunduğu yerden alınarak güvenliği bölgeye taşındı.
AFAD ve İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin varilde kimyasal olup olmadığı yönünde inceleme yapacağı bildirildi.
İçi dolu ve ağzı kapalı olan varilin içerisinde ne olduğu ise bilinmiyor.

1
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24499 kez okundu
2
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18423 kez okundu
3
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
15825 kez okundu
4
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15082 kez okundu
5
FREN YERİNE GAZA BASAN KADIN SÜRÜCÜNÜN ARACI KORKULUKLARDA ASILI KALDI
13979 kez okundu