Akçakoca Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’ndan duyurulur:
İlçemizde bazı ticari taksi sahiplerinin; tüm vergi ve oda kayıtlarını kapatarak aracını hususi otomobile çevirdikten sonra, rengini sarı bırakıp korsan olarak çalıştıkları odamıza gelen şikâyetlerden tespit edilmiştir.
Bu tür korsan faaliyette bulunmanın kendilerine ağır cezai işlemi olduğu gibi; bu araçları ucuz olduğu için tercih eden vatandaşlarımız açısından can ve mal güvenliği bulunmamaktadır.
Araçlar da yaşanacak herhangi bir kaza durumunda araç sahipleri ve müşteri, sigorta açısından hiç bir talepte bulunamayacaktır.

Halkımızın bu araçları taksi olarak kullanmamaları, karşılaşmaları durumunda ise ilgili kurumlara (ilçe emniyet, ilçe jandarma, şoförler odası ve belediye başkanlığı) bildirmeleri, yaşanacak mağduriyetlerin önüne geçecektir.
Halkımızın bu konuya hassasiyet göstermeleri büyük önem arz etmektedir.
1
Akçakoca TSO’dan Bin Aileye Ramazan Paketi Yardımı
8209 kez okundu
2
CHP ve Emniyet personelini buluşturan nişan töreninde renkli anlar yaşandı
7220 kez okundu
3
BAŞARILI İŞ İNSANI ALİ KİREMİTÇİ’NİN MUTLU GÜNÜ…
7147 kez okundu
4
Akçakoca Rotary Kulübü’nün yeni başkanı Serap Tezel
6495 kez okundu
5
DÜZCE KÜLTÜR TURİZMİNİN ‘AMİRAL GEMİSİ’ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
6478 kez okundu