https://youtu.be/OBi3X_A6FeM
Kaynaşlı mevkiinde bulunan bir dinlenme tesisinde alkollü olduğu iddia edilen Beşiktaş taraftarlarının çıkarttığı kavgada 2 kişi darp edildi.
Saldırganlar olay yerine gelen jandarma ekip aracının antenini de kırdı.
Olay, D-100 Karayolu Kaynaşlı mevkiinde bulunan bir dinlenme tesisinde dün gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dinlenme tesisinde mola veren Beşiktaşlı taraftarlar, yine tesiste mola veren Kağıthane Belediyesi’nin kültür turu adı altında taşıdığı yolcu otobüsünün muavini ile bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı.
Yaşanan tartışma kavgaya dönünce alkollü olduğu öğrenilen Beşiktaşlı taraftarlar muavini tekme tokat dövdü. Bu sırada araya giren tesis personeli de dayaktan nasibini aldı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Ekip aracının da antenini kıran saldırganlar güçlükle sakinleştirildi.
Olayla ilgili gözaltıların olduğu öğrenildi.
1
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24444 kez okundu
2
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18356 kez okundu
3
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
15765 kez okundu
4
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15023 kez okundu
5
FREN YERİNE GAZA BASAN KADIN SÜRÜCÜNÜN ARACI KORKULUKLARDA ASILI KALDI
13921 kez okundu