Akçakoca’nın sevilen esnaflarından Saim Yerlikaya hayata gözlerini yumdu.
Bir süredir kanser tedavisi gören 67 yaşındaki manav Yerlikaya’nın ölümü yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu.

Yalı mahallesi İstanbul caddesi üzerinde bulunan manavın işletmecisi olan Saim Yarlikaya’nın Ünsal, Ünal ve İlknur isminde 3 evladı var.
Böbrey yetmezliği sorunu da olan ve diyaliz ünitesine giren Saim Yerlikaya’nın diyaliz ünitesinde iken hayatını kaybettiği öğrenilirken Yerlikaya’nın cenazesinin eve getirildiği, yarın öğle namazını müteakip Merkez camiinde kılınacak namaz sonrasında Ketmenli (Ortanca) köyünde defnedileceği aile yakınlar tarafından ifade edildi.

Akçakoca Gazetesi olarak merhum Saim Yerlikaya’ya Allah’tan rahmet dilerken, başta aile efradı olmak üzere tüm yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
1
Akçakoca TSO’dan Bin Aileye Ramazan Paketi Yardımı
8248 kez okundu
2
CHP ve Emniyet personelini buluşturan nişan töreninde renkli anlar yaşandı
7224 kez okundu
3
BAŞARILI İŞ İNSANI ALİ KİREMİTÇİ’NİN MUTLU GÜNÜ…
7189 kez okundu
4
Akçakoca Rotary Kulübü’nün yeni başkanı Serap Tezel
6501 kez okundu
5
DÜZCE KÜLTÜR TURİZMİNİN ‘AMİRAL GEMİSİ’ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
6495 kez okundu