DOLAR 34,0017 0.29%
EURO 37,8610 0.65%
ALTIN 2.820,360,40
BIST %
BITCOIN 1963779-3,26%
Düzce
24°

AÇIK

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

378 okunma

MHP İlçe Başkanı Özensel’den Muhtarların Açıklamasına Destek

ABONE OL
30/10/2018 14:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın 8 köy muhtarının Edilli köyü sapağında bir araya gelerek Akçakoca -Melenağzı köyünün 23 yıldır bitirilmemiş olmasına karşı yaptıkları basın açıklamasına ilk destek, Milliyetçi Hareket Partisi Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Özensel’den geldi.

MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel’in yaptığı basın açıklamasının tam metni şu şekilde: 

Yıllardır Akçakoca siyasetinde ve bürokrasisinde yaşanılan basiretsizlikleri Melenağzı – Akçakoca sahil yolunun 23 yıldır bitirilmemesi, bu sene söz verilen fen lisesinin açılmaması, SBL’nin vahim akıbeti, devlet hastanesinin yeri üzerinde oynanan oyunlar vb. olarak dile getirmiştim.
Bu konular sadece Akçakoca MHP ilçe teşkilatının sorunu değil tüm Akçakoca halkının sorunlarıdır. Defalarca dile getirmemize rağmen hiç bir müspet karşılık bulmamıştır. Âdeta problemleri soğutma ve Akçakoca halkını uyutma politikası izlenmiştir.
Melenağzı Akçakoca sahil yolu sadece 8 köyün muhtarının sorunu değildir, tüm Akçakoca’nın sorunudur. Muhtarlarımız duyarlılıklarında ve taleplerinde haklıdırlar.
Bu sebeplerden dolayı 8 muhtarımızı duyarlılıklarından dolayı tebrik eder, MHP Akçakoca İlçe Başkanlığı olarak bizim de siyasi anlamda kendilerine sonuna kadar desteklerimizi vereceğimizi beyan ederiz.

 MHP Akçakoca İlçe Başkanı
                                                                                                                                        Mustafa Özensel

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ