Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince Kaynaşlı’daki bir lokantaya düzenlenen operasyonda akaryakıt kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla iki kişi kıskıvrak yakalandı. Yapılan operasyonda 5 bin 629 litre kaçak akaryakıta el konuldu.
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Kaynaşlı’da bir TIR ve kamyon lokantasına düzenlenen operasyonla akaryakıt kaçakçılarına darbe vuruldu.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde 6 Ekim tarihinde gerçekleştirilen operasyonda, D-100 Karayolu üzeri Kaynaşlı mevkiinde TIR ve kamyon lokantası olarak faaliyet gösteren bir işyerinde TIR aracına akaryakıt aktarımı yapıldığıtespit edildi.
Harekete geçen polis ekipleri işyeri yetkilisine ait olduğu belirlenen kamyonet ve işyerinden aktarım yapılan TIR aracında arama çalışması başlattı. Ekiplerin yaptığı aramalarda plastik ve metal variller ile TIR’ın yakıt deposundan toplamda 5bin 629 litre kaçak akaryakıt ile akaryakıt aktarımında kullanılan ve üzerinde sayaç bulunan elektrikli santrifüje el konuldu.
Olayla ilgili iki şahıs hakkında “5607 Sayılı Kanuna Muhalefet” suçundan adli işlem yapıldığı bildirildi.
1
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24446 kez okundu
2
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18359 kez okundu
3
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
15771 kez okundu
4
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15028 kez okundu
5
FREN YERİNE GAZA BASAN KADIN SÜRÜCÜNÜN ARACI KORKULUKLARDA ASILI KALDI
13924 kez okundu