Akçakoca Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin seçimli genel kurulu 31 Mart Cumartesi yapılacak.

Kooperatif Başkanı Gürol Sarı, Akçakoca Öğretmenevi’nde yapılacak olan kongrenin saat 11.00’de başlayacağını söyledi.
12 yıldır başkanlık yapan Sarı, kongre sonunda 3 yıllık yeni dönem için kooperatif başkanı seçiminin de yapılacağını, dileyen her üyenin yönetim kurulu listesiyle seçimlere katılabileceğini vurguladı.
3 dönemdir Başkanlık yapan Gürol Sarı için bazı sosyal medya hesaplarında seçim hazırlıklarını şeffaf bir biçimde yürütmediğine yönelik açıklamalar yapılmıştı.
Ak Parti Akçakoca Belediye Meclis Üyesi Hasan Ali Yanmaz da Gürol Sarı’ya yönelik eleştirilerini sosyal medya hesabından sürekli olarak açıklayan bir isimdi.
.
1
Akçakoca TSO’dan Bin Aileye Ramazan Paketi Yardımı
8348 kez okundu
2
BAŞARILI İŞ İNSANI ALİ KİREMİTÇİ’NİN MUTLU GÜNÜ…
7358 kez okundu
3
CHP ve Emniyet personelini buluşturan nişan töreninde renkli anlar yaşandı
7323 kez okundu
4
DÜZCE KÜLTÜR TURİZMİNİN ‘AMİRAL GEMİSİ’ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
6737 kez okundu
5
Akçakoca Rotary Kulübü’nün yeni başkanı Serap Tezel
6610 kez okundu