Gümüşova’ya bağlı Hacıkadirler Köyü’nde Mustafa Şahin’e ait kahvehanede meydana gelen esrarengiz patlama iş yerini harabeye çevirdi. Kahvehanenin patlama esnasında kapalı olması büyük bir faciayı önledi. Kahvehane sahibi Şahin, Öncü Haber aracılığıyla sebebini öğrenemediği patlamanın aydınlatılması için yetkililere seslendi.
Olay, Gümüşova’ya Hacıkadirler Köyü’nde dün gece saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Şahin’e ait kahvehanede nedeni henüz belirlenemeyen esrarengiz bir patlama meydana geldi.
Bomba gibi patlayan kahvehanedeki sesleri duyan vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İnceleme sonucunda duvarları, camları ve kapıları yıkılan iş yerinde meydana gelen patlamanın nedeni belirlenemedi. İş yerindeki patlamanın sebebini öğrenmek isteyen kahvehane sahibi Şahin Öncü Haber Whatsapp İhbar Hattı’na ulaşarak yetkililere sesinin duyurulmasını talep etti.
Harabeye dönen iş yerinin fotoğraflarını Haber Merkezimiz ile paylaşan Şahin, yetkililerden şiddetli patlamanın neden meydana geldiğinin araştırılmasını istedi.
1
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24446 kez okundu
2
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18359 kez okundu
3
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
15773 kez okundu
4
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15029 kez okundu
5
FREN YERİNE GAZA BASAN KADIN SÜRÜCÜNÜN ARACI KORKULUKLARDA ASILI KALDI
13924 kez okundu