Akçakoca’da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Osmaniye mahallesinde bulunan İnceoğlu kabristanın demir kapısını söküp götürdüler.

Gece saatlerinde yaşandığı ileri sürülen olayın hırsızlar tarafından yapıldığı tahmin edilirken, kapısı sökülen kabristanın girişi korunaksız kaldı.
Aile büyüklerinin mezar kapısının götürüldüğünü ilk fark eden Suat İnceoğlu, kapının çalınmasından daha çok vatandaşların bu olaylara tevessül edecek hale nasıl geldiklerine üzüldüğünü söyledi.
Başıboş hayvanların ve işi olmayanların girmemesi için derhal aynı yere bir demir kapı yaptırıp taktıracaklarını da söyleyen Suat İnceoğlu, ”Ne günlere geldik arkadaş” dedi.

.
1
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24499 kez okundu
2
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18424 kez okundu
3
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
15826 kez okundu
4
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15082 kez okundu
5
FREN YERİNE GAZA BASAN KADIN SÜRÜCÜNÜN ARACI KORKULUKLARDA ASILI KALDI
13979 kez okundu