AK Parti’nin Düzce ve Akçakoca siyasetinde en etkili isimlerinden biri olan İbrahim Bilgin, Düzce Belediye Meclisi aday adaylığına müracaatta bulundu.
AK Parti’de iki dönem İl Genel Meclis üyeliği yapan İbrahim Bilgin, bir dönem de Akçakoca’da ilçe başkanlığı yaptı.
Düzce Üniversitesinde dersler de veren Bilgin, siyasi tecrübelerini ise köşe yazarlığı yaptığı yerel gazetelerde paylaşıyor.

Düzce’de iki dönem İGM üyeliği yapmış olan İbrahim Bilgin, Düzce siyasetini ve kamuoyunu yakından bilen bir siyasetçi olarak, bu tecrübelerini Düzce belediyesinin yönetimine de taşımak için ilk adımını attı.
Belediye Meclisi aday adaylık müracaatını bugün yapan İbrahim Bilgin, adaylığı ile ilgili “Hayırlısı olur inşallah” temennisinde bulundu.
1
CHP’Lİ VEKİL TALİH ÖZCAN ALTUNÇAY GÖLETİ İŞİNİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR
26526 kez okundu
2
MHP’NİN DÜZCE VE İLÇELERİNDE ADAYLARI BELLİ OLDU
15408 kez okundu
3
CHP’liler Akçakoca sokaklarını turladı… Çocuklara bayrak ve balon dağıttı
9728 kez okundu
4
Cüneyt Yemenici Tüm Gelirini Kızılay’a Bağışladı!..
9293 kez okundu
5
Resmi tören bitti CHP’lilerin coşkusu bitmedi
9145 kez okundu