Akçakoca’da uzun yıllardır öğretmenlik ve okul müdürlüğü yapan eğitimci Hayrettin Atban’ın acı günü… Atban’ın babası Selahattin Atban koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.
Baba Selahattin Atban’ın, 15 gün önce yorgunluk şikayetiyle kaldırıldığı hastanede kendisine korona teşhisi konduğu ve akabinde yoğun bakım ünitesinde tedavi edildiği öğrenildi.
80 yaşında olan baba Atban’ın Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma hastanesinde süren tedaviye yanıt veremediği ve bugün itibariyle hayatını kaybettiği öğrenildi.
Merhum Selahattin Atban’ın cenazesinin bugün saat 17.00’de Bolu Mengen Kayışlar köyü mezarlığında defnedileceği öğrenildi.
Akçakoca Gazetesi ailesi olarak merhum Atban’a Allah’tan rahmet diler, başta Hayrettin Atban olmak üzere, tüm yakınlarına sabırlar dileriz.

.
1
Akçakoca’da Bugün Vefat Edenler… 21 Ağustos 2024 Çarşamba
82804 kez okundu
2
MEHMET NAZIM PAZVANT VE HÜSNÜ KOÇ’UN ACI GÜNÜ…
28313 kez okundu
3
Akçakoca’da Bugün Vefat Edenler… 27 Mayıs 2025 Salı
24566 kez okundu
4
Emekli ordu mensubu Akçakocalı Ertuğrul Ses Koronavirüse yenik düştü
17650 kez okundu
5
AKÇAKOCA’NIN SEVİLEN İSMİ HATEM DÜZCE HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU
16356 kez okundu