DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BIST 9.771,16-1,67%
BITCOIN 18324890,39%
Düzce
25°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

GAZETECİ SAVAŞ ARI VE ÖMÜR BİLGİN DÜNYAEVİNE GİRDİ
1680 okunma

GAZETECİ SAVAŞ ARI VE ÖMÜR BİLGİN DÜNYAEVİNE GİRDİ

ABONE OL
29/06/2024 13:25
GAZETECİ SAVAŞ ARI VE ÖMÜR BİLGİN DÜNYAEVİNE GİRDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Öncü Medya’nın sevilen ismi Savaş Arı, Ömür Bilgin ile mutluluğa “evet” dedi. Alyans Arena Kır Bahçesi’nde gerçekleşen şık törene, protokol ve iş dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

Öncü Medya Haber ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Savaş Arı, hayatını Ömür Bilgin ile birleştirerek mutluluğa “Evet” dedi. Alyans Arena Kır Bahçesi’nde düzenlenen sade ve şık nikah töreni, protokol ve iş dünyasından birçok ismi bir araya getirdi.

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan, AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, Gölyaka Belediye Başkanı Muzaffer Coşkun, Gümüşova Belediye Başkanı Kenan Sübekçi, Kaynaşlı Belediye Başkanı Efdal Altundal, Beyköy Belediye Başkanı Fatih Ocak, AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, Türkseven Şirketler Grubu Onursal Başkanı Ömer Faruk Türkseven, Öncü Medya Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal ve Öncü Medya Haber Müdürü Canan Üstüner gibi pek çok önemli isim, çiftin mutlu gününde onları yalnız bırakmadı.

Ayrıca, Düzce eski valisi ve Şırnak Valisi Cevdet Atay, gönderdiği çelenk ile çifte mutluluk dileklerini iletti.

Alyans Arena Kır Bahçesi’nde gerçekleştirilen nikah töreni, şıklığı ve sadeliğiyle göz doldurdu. Çiftin nikah şahitliğini önemli isimler üstlenirken, törene katılan davetliler arasında siyasetçiler, bürokratlar ve iş dünyasının tanınmış simaları yer aldı. Tören sırasında, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ile birlikte çifte Türk bayrağı hediye etti.

Nikah töreninin ardından Savaş Arı ve Ömür Bilgin, konuklarıyla tek tek ilgilenerek mutluluklarını paylaştı.

Akçakoca Gazetesi ailesi olarak Savaş Arı ve Ömür Bilgin’e bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ