Konuralp beldeyken uzun süre belediye başkanlığı yapan iş adamı İbrahim Aykut ve oğlu Sami Aykut bu sabah saatlerinde polis tarafından gözaltına alındı. Aykut ailesinin ev ve iş yerlerinde arama yapıldığı öğrenildi.
Düzce merkeze bağlı mahalle olmadan önce Konuralp Beldesi’nde uzun yıllar belediye başkanlığı yapan tanınmış iş adamı İbrahim Aykut ve oğlu Sami Aykut bu sabah saatlerinde gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre; D-655 Karayolu üzerinde sahibi olduğu benzin istasyonuna saat 07.00 sularında gelen polis ekipleri İbrahim Aykut ve oğlunu gözaltına aldı. Savcılık izni doğrultusunda Aykut ailesinin iş yerleri ve evlerinde aramalar yapıldığı öğrenildi.
Eski Belediye Başkanı İbrahim Aykut ve oğlu Sami Aykut polis ekiplerince İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
1
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24512 kez okundu
2
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18436 kez okundu
3
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
15835 kez okundu
4
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15091 kez okundu
5
FREN YERİNE GAZA BASAN KADIN SÜRÜCÜNÜN ARACI KORKULUKLARDA ASILI KALDI
13993 kez okundu