Merkeze bağlı İhsaniye Köyü’nde çalmaya çalıştıkları otomobili fark edilmeleri üzerine yolun ortasında bırakarak kayıplara karışan 6 kişi güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, merkeze bağlı İhsaniye Köyü’nde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz 6 şüpheli M. E.’ye ait olduğu öğrenilen otomobili park halindeyken çalmak istedi.
Şüphelilerin kablolarını kesip maddi gelir elde etmek için çalmak istediği öne sürülen otomobili bir süre ittirdikten sonra çalıştırarak kaçmak istedikleri öğrenildi. O sırada yoldan geçen bir vatandaşın dikkatiyle fark edilen şüpheliler otomobili yolun ortasında bırakarak bölgeden uzaklaştı.
Tüm olan biten ise bir işyerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
1
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24499 kez okundu
2
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18424 kez okundu
3
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
15825 kez okundu
4
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15082 kez okundu
5
FREN YERİNE GAZA BASAN KADIN SÜRÜCÜNÜN ARACI KORKULUKLARDA ASILI KALDI
13979 kez okundu