Akçakoca Devlet Hastanesinin iki başarılı doktoru Başhekim Op. Dr Hamid Özmen ile eşi Dahiliye Mütehassısı Esma Özmen gidiyor.

Akçakoca Devlet Hastanesinin Başhekimi Op. Dr. Hamid Özmen ve Dahiliye Mütehassısı Esma Özmen’in tayinleri çıktığı öğrenildi.
Dört buçuk yıldır Akçakoca Devlet hastanesinde görev yapan başarılı ve özverili çalışmaları ile Akçakoca kamuoyunun takdirini ve sevgisini kazanmış olan Dahiliye Mütehassısı Esma Özmen , Bolu İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümüne atanırken, eşi Üroloji Hekimi olan ve 3 yıla yakın hastane başhekimliği görevinde bulunan Başhekim Op. Dr. Hamid Özmen Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimliğine atandı.

Akçakoca Devlet Hastanesi Başhekimliğine de Düze Atatürk Devlet Hastanesinin eski başhekimi Genel Cerrah Ahmet Zengin’in atandığı bilgisine ulaşıldı.
1
Akçakoca, Asya bebek için tek yürek oldu
9178 kez okundu
2
Sevilen iş insanı Esat Sarıoğlu yoğun bakıma alındı
7963 kez okundu
3
HASTA ÇOCUKLARIN KURTARICI MELEĞİ DİLARA YILMAZ’A SAHİP ÇIKALIM
7828 kez okundu
4
İŞADAMI RAMAZAN EREN KALP KRİZİ GEÇİRDİ
7198 kez okundu
5
Esnaf Odası Başkanı Hikmet Sarıoğlu’nun Kalp Kapakçığı Değişti
7013 kez okundu