Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonrası DEAŞ terör örgütünde savaşçı olarak faaliyet gösteren ve daha sonra kaçarak Düzce’ye gelen 4 kişiden 3’ü yakalandı.

Düzce Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı fiziki ve teknik takip sonrasında M.Z.A, K.D.D, A.H.K ve A.S. isimli şahısların DEAŞ terör örgütü bünyesinde sözde savaşçı olarak yer aldıklarını ve daha sonra kaçarak Düzce’ye geldiklerini, şahısların örgütün üst düzey yetkilileri ile görüşmeye devam ettiklerini tespit ettiler.

Terörle mücadele ekiplerinin yaptıkları operasyonda M.Z.A, K.D.D ve A.S.A isimli şahıslar yakalandı.
Yakalanan şahıslar Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkeme kararıyla sınır dışı edilirken A.H.K isimli şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

1
MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNE TEHDİT… TUTUKLANDI!
67388 kez okundu
2
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24906 kez okundu
3
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18838 kez okundu
4
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
16250 kez okundu
5
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15453 kez okundu