Açılış videosunu izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız:
https://www.facebook.com/100071434490702/videos/1377747299886901
……………………………………………………………………………………………….
Akçakoca’da organik soya mumlarından yapılan el sanatları ürünü mağazasının açılışına yoğun bir katılım vardı.
Ak Parti’nin önceki dönem İGM üyesi Sinan Cumur’un kızı olan Elif Cumur Erten’in sahibi olduğu ve atölyesi içinde yer alan Dia Handmade Decor isimli mağazanın açılışına, İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin ve Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak birlikte katıldılar.
Siyasi parti ilçe yöneticilerinin ve meslek odaları ile STK’ların ilçe başkanlarının da hazır bulunduğu mağaza açılışına eski belediye başkanları Erol Solak ve Cüneyt Yemenici’nin yanı sıra, eski ve yeni İGM üyeleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış kurdelesinin kesiminden önce bir konuşma yapan Kaymakam Pişkin, işletmeci Erten’e hayırlı kazançlar diledi.
Kurdele kesimi sonrasında ise konuklar, mağaza içerisinde yer alan ürünlerle ilgili bilgiler aldılar.
Konuklara çeşitli yiyecek ve içeceklerin ikram edildiği mağazanın işletmecisi Elif Cumur Erten, Akçakoca Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamada, ürünlerin tamamını kendisinin yaptığını ve el işi sanat ürünlerinin organik soya mumlarından yapıldığını söyledi.
Aynı zamanda ekonomi mühendisliği mesleğini uzaktan çalışma ile de yerine getrdiğini belirten Erten, ürünlerinin 7 aydır farklı sosyal medya satış platformlarından satıldığını ve yüksek talebi karşılamakta yer yer zorlandığını söyledi.
Erten ayrıca, çok sayıda patentli ürünlerinin de olduğunu, bu ürünler aracılığıyla Akçakoca’nın tanıtımına da katkılar sunmayı hedeflediğini, özellikle çocuklar ve gençlere yönelik eğitim çalışamaları da yapacaklarını sözlerine ekleyerek, tüm konuklara katılımlarından ötürü teşekkür etti.