Akçakoca Osmaniye mahallesi muhtarlığına adaylığını açıkladıktan sonra, mahalleyi en iyi şekilde temsil edebilmek için hummalı bir çalışma yürüten Fehmi Çolak ve aza arkadaşları, Akçakoca’nın en büyük mahallesi olan Osmaniye’de geceli gündüzlü bir çalışma yürütüyor.
Gün içinde ilk ziyaretlerini Akçakoca Kızılay Huzurevindeki konuklarla yapan Çolak ve arkadaşları, burada bulunan yaşlı sakinlerle bir süre dertleşerek kendisini ve projelerini tanıttı.
Ardından ilçenin kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarına bir dizi nezaket ziyaretlerinde bulunan Fehmi Çolak ve azaları, yapmış oldukları nezaket ziyaretlerinde mahalleye hizmet bakımından faydalı olabileceğini düşündükleri konuları ve yapmak istediklerini dile getirdiler.
Ziyaretler ve destek turlarıyla ilgili olarak bir açıklama yapan Osmaniye mahallesi muhtar adayı Fehmi Çolak şu açıklamayı yaptı:
Fehmi Çolak: Muhtarlık seçim çalışmalarımızda mahallemizi kapı kapı dolaşıyoruz son güne kadar dolaşmaya da devam edeceğiz çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız. Çalışmalarımızı seçim çalışması gibi değil de sanki bir bayram ziyaretleri gibi sevgili mahalle sakinlerimizi ziyaret ediyoruz. Bu ziyaret sürecinde ilk günden itibaren yanımda olan beni hiç yalnız bırakmayan en büyük desteğim sevgili eşime canım aileme birbirinden değerli ekip arkadaşlarıma sürücü kursundaki mesai arkadaşlarıma ve sevgili dostlarıma teşekkür ediyorum. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde mahalle sakinlerimizin bize karşı göstermiş oldukları samimiyet güler yüz sıcak ilgi ve alakalarından dolayı kendilerine şahsım ve ekibim adına teşekkür eder saygılar sunarım.