CHP ve İYİ Parti ittifakının bileşenleri, Cumhuriyet meydanına bir stant kurarak vatandaşlara şal, magnet ve lokum dağıttılar.

Her iki partinin kadın kolları tarafından oluşturulan standa vatandaşların ilgisinin yüksek olduğu görülürken, iki parti ortak adayı Fikret Albayrak ile parti yöneticileri de standa uğrayarak destek oldular.
Standı ziyaret eden erkeklere eşleri ile tatlı konuşmaları için özellikle lokum ikram edildi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle hazırlanan program kapsamında bir konser de düzenleyecek olan İttifak görevlileri, Kapalı Pazar yerinde çatıdan düşerek hayatını kaybeden Nurettin Karataş’ın ölüm haberini alır almaz konseri iptal ettiler.
CHP ve İYİ Parti üyeleri, çarşı meydanından standı kaldırdıktan sonra Akçakoca’nın çeşitli mahallelerinde ve işyerlerinde, özellikle çalışan kadınlara hediyelik eşyalar takdim edip 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutladılar.

1
CHP’Lİ VEKİL TALİH ÖZCAN ALTUNÇAY GÖLETİ İŞİNİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR
26471 kez okundu
2
MHP’NİN DÜZCE VE İLÇELERİNDE ADAYLARI BELLİ OLDU
15367 kez okundu
3
CHP’liler Akçakoca sokaklarını turladı… Çocuklara bayrak ve balon dağıttı
9689 kez okundu
4
Cüneyt Yemenici Tüm Gelirini Kızılay’a Bağışladı!..
9244 kez okundu
5
Resmi tören bitti CHP’lilerin coşkusu bitmedi
9107 kez okundu