DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BIST 9.771,16-1,67%
BITCOIN 18400150,14%
Düzce
25°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

AKGÜN VE YÜREKLİ AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ
3102 okunma

AKGÜN VE YÜREKLİ AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ

ABONE OL
09/06/2024 10:08
AKGÜN VE YÜREKLİ AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca cemiyet hayatının sevilen ve saygın isimlerinden  Zeki Akgün & Ayla Akgün çiftinin yakışıklı oğulları Eren Akgün ile Merhum Emine & Ali Osman Yürekli’nin biricik kızları Tuba Yürekli, muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.

 

 

 

Akçakoca’nın seçkin  mekanlarından Arsima Düğün Salonunda gerçekleşen düğünde, çiftin nikahını Belediye Başkanı Fikret Albayrak kıydı.Akçakoca’nın siyaset, iş ve cemiyet hayatının önde gelenleri ile her iki ailenin çok sayıda yakını ve dostlarının  katıldığı düğün töreninin girişi özel bir koreografiyle gerçekleşti.

 

Tuba ve Eren çifti, bir gurup arkadaşının eşliğinde, ışıklı gösteri arasında salona giriş yaparken bu seremani konuklar tarafından ayakta alkışlandı.

 

 

 

Doğrudan nikah merasimine geçildi. Çiftin nikahını kıyan ve yeni evli çifte  bir ömür aynı yastığa baş koymaları temennisinde bulunan Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, genç çifte mutluluklar dilerken her iki aileyi de tebrik etti. Başkan Albayrak evlilik cüzdanını ise yuvayı dişi kuş yapar diyerek gelin hanıma verdi.

 

Her iki aileyi ve genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan konuklara çeşitli ikramların yapıldığı düğün merasimi, pasta kesimi ve takı merasiminin ardından, havai fişek gösterilerileriyle devam etti. Sonrasında ise müzik eşliğinde oyunlar, danslar ve özellikle gençlerin coşkusuyla tavan yapan horonlarla sürdü.

..

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ