Güneş Organizasyon Evi Akçakoca’da hizmete açıldı. Cumhuriyet mahallesindeki işyerinin açılışına yoğun bir katılımın olduğu dikkatlerden kaçmazken, açılış öncesi bir konuşma yapan belediye başkanı Okan Yanmaz, hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Güneş Organizasyon Evi, Akçakoca Devlet Hastanesi karşısındaki yerinde dularla açıldı. Dün saat 16:00’da yapılan açılış merasimine vatandaşlar kadar protokolden bazı isimler de katılım gösterdi.
Açılış öncesinde Akçakoca’nın imam hatiplerinden Veysel Mat hoca tarafından dualar okundu.
Kurdele kesimi öncesinde bir konuşma yapan belediye başkanı Okan Yanmaz hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan Yanmaz ve eşi Nursen Yanmaz’ın bazı katılımcılarla birlikte kurdele kesmesiyle açılış gerçekleşti.
Açılışta konuklara çeşitli ikramlar yapılırken, açılışın ardından katılımcılar yeni iş yerini gezerek hizmetlerle ilgili billgiler aldı.
.
.
1
Başarılı müdür Yasin Efe Belediyeden istifa etti OSB’nin başına geçiyor
14836 kez okundu
2
AKÇAKOCA’NIN KADERİNİ TEK BİR ALANA HAPSETMEK DOĞRU DEĞİL
12626 kez okundu
3
Şifalı Su bölgesine satış büfeleri kondu
9554 kez okundu
4
Akçakocalı iş insanının fabrika inşaatı pandemiye rağmen hız kesmiyor
9533 kez okundu
5
Ekşioğlu firması bölgenin en kapsamlı çalışmasını hayata geçirdi
9134 kez okundu