Akçakoca’nın reklam sektörünün lokomotif firmalarından olan Melek Reklam tarafından ”kimi belediye başkanı olarak görmek isterdiniz?” şeklinde soruların sorulduğu bir anket çalışması yapılıyor.
Melek Reklam Ajansının sahibi Ahmet Kaya tarafından 6 kişi çalıştırılarak yapılan anket çalışmasının sonucunun saat 20.00’de açıklanacağı öğrenildi.
Sabah saat 10.00’dan itibaren yapılan anket çalışmasının Sapak bölgesinden Merkez çarşıya kadar tüm esnafları içerecek şekilde yapıldığı öğrenildi.
Esnaflara yönelik olarak yapılan anket çalışmasının saat 18.00’de son bulacağı belirtilirken, anket çalışmalarının önümüzdeki günlerde toplumun diğer kesimlerine yönelik olarak da parçalar halinde yapılacağı bilgisine ulaşıldı.