DOLAR 34,2448 -0.1%
EURO 37,0837 0.25%
ALTIN 3.013,310,70
BIST 8.859,301,66%
BITCOIN 22908520,52%
Düzce
16°

AÇIK

15:49

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

513 okunma

Akçakocalı İşadamı Düzce TSO Başkanlığında Ben de Varım Dedi

ABONE OL
24/06/2017 20:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda (DTSO) yaklaşan başkanlık seçimi öncesi aday sayısı her geçen gün artıyor. Mevcut Başkan Fahri Çakır ile Meclis Başkanı Ertan Taşlı’nın ardından geçmişte iki dönem başkanlık yapan Metin Büyük ile Akçakocalı iş adamı Orhan Aydın başkanlık için çalışıyor.

Akçakoca’nın Karatavuk köyünden olan Orhan Aydın, uzun yıllardır Düzce’de sağlık alanında faaliyet yürütüyor.

ORAY Diyaliz Merkezi’nin sahibi olan işadamı Orhan Aydın, şimdiki Karatavuk köyü muhtarı Burhan Aydın’ın ise kardeşi.

Geçmiş dönemde Ak Partiden Düzce milletvekili aday adayı da olan Aydın’ın Düzce TSO Başkanlığı yarışında iddialı olduğu belirtiliyor.

Çakır ve Taşlı’nın rakiplerinden biri odanın yabancısı olmayan tecrübeli isim Metin Büyük. Geçmişte iki dönem yönetim kurulu başkanlığı yapan Büyük, başkanlık için yeniden kolları sıvadı. Seçimden olumsuz bir sonuçla ayrılmak istemeyen Büyük, için başkanlık hedefi için çalışmalarını sürdürüyor.

Odanın yeni dönem için başkanı olmak isteyen ve kararlı bir şekilde yola çıkan bir diğer isim ise iş adamı Orhan Aydın. Aydın da tıpkı Büyük gibi başkanlık için oldukça istekli.

Başkanlık için gözünü karartan Aydın, Çakır, Taşlı ve Büyük’le başkanlık için yarışmaya hazır. Daha önce de odada başkanlık seçimlerne giren Aydın seçimden bu kez zaferle ayrılmanın planlarını yapıyor.

Yıl sonuna kadar yapılması beklenen seçime kadar başkanlık için aday sayısının giderek artacağı tahmin ediliyor.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ