Akçakoca’da katlı otoparkın içinde yer aldığı Hasan Kahya Sokak, kapalı otopark işletmecisi firmanın yaptığı zamlar nedeniyle araç sürücülerinin park alanına dönüştü. Araçların neredeyse üst üste park eden görünüşü nedeniyle trafik keşmekeşinin yaşandığı sokağın sakinleri, gelinen bu durumdan duydukları rahatsızlığı dile getiriyorlar.

Araç yoğunluğunun her an yaşandığı sokak, ücretsiz park yeri için ilk tercih edilen yerlerden biri haline gelirken, sokakta yer alan esnaflar ve vatandaşlar, kendi araçlarını bile park etmek için yer bulamamaktan mustaripler.
Yaşanan trafik kargaşasını ücretleri yükseltilen katlı otoparka bağlayan esnaflar, kargaşanın giderilmesi için yetkili bulamamaktan da dertliler.
Kaymakamlık veya belediye yetkililerini bu konuda göreve davet eden sokak sakinleri, yoğun araç trafiği yüzünden güvenliklerinin tehlikede olduğu sokağın denetlenmesini talep ediyorlar.


.
1
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24450 kez okundu
2
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18362 kez okundu
3
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
15777 kez okundu
4
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15030 kez okundu
5
FREN YERİNE GAZA BASAN KADIN SÜRÜCÜNÜN ARACI KORKULUKLARDA ASILI KALDI
13929 kez okundu