Akçakoca’da her yıl düzenlenen Cumayanı Ahmet Dedeyi anma Cümle Mevlidi, bu sene de yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Evliya Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Akçakoca Müftülüğü ve Kızılay Akçakoca şubesi tarafından birlikte gerçekleştirilen Cümle Mevlidi’ne ilçe kaymakamı Mustafa Can ve protokolden çok sayıda isim katıldı.
Çarşı meydanından saat 11.00’den itibaren araçların kaldırıldığı Mevlid’e çok sayıda vatandaş katılırken, 1994’ten itibaren her yıl yapılan fakat koronavirüs salgını nedeniyle birkaç yıldır gerçekleşemeyen Mevlid’e katılım rekor düzeydeydi.
Mevlid’in etli pilav, ayran ve tatlı menüsünden oluşan yemek ikramını gerçekleştiren kurum ise Türk Kızılayı Akçakoca şubesi oldu.

1.700 kişilik yemek hazırlatan Kızılay Akçakoca Başkanı Özkan Öztürk, kurumun gönüllü çalışanlarıyla birlikte yemekleri servis etti.

.
1
Akçakoca TSO’dan Bin Aileye Ramazan Paketi Yardımı
8276 kez okundu
2
CHP ve Emniyet personelini buluşturan nişan töreninde renkli anlar yaşandı
7252 kez okundu
3
BAŞARILI İŞ İNSANI ALİ KİREMİTÇİ’NİN MUTLU GÜNÜ…
7233 kez okundu
4
DÜZCE KÜLTÜR TURİZMİNİN ‘AMİRAL GEMİSİ’ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
6596 kez okundu
5
Akçakoca Rotary Kulübü’nün yeni başkanı Serap Tezel
6532 kez okundu