Akçakoca’nın genç girişimcilerinden Fikri Çakaloğlu’nun sahibi olduğu Gold Gayrimenkul firması, kısa bir süre önce faaliyete girdi. Akçakoca gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getirecek olan Çakaloğlu’nun pandemi koşullarında yaptığı yatırımlar ilk olarak TGRT’nin dikkatini çekti.
Ulusal yayın kuruluşlarından olan TGRT’nin sektör programı yapımcıları ”Ben Bilmem Şehrim Bilir” programı kapsamında Akçakoca’ya gelerek, Fikri Çakaloğlu ile gayrimenkul sektörü üzerine etraflı bi röportaj yaptılar.
Sarıkaya Pasajı içinde yer alan Gold Gayrimenkul firmasında yapılan program, gayrimenkul sektörüne Akçakoca’dan bakış üzerine şekillenirken, çekimleri yapılan programın iki hafta sonra yayınlanacağı öğrenildi.
Gayrimenkul sektörüyle ilgili olarak yenilikçi fikirlerini izleyenlere aktaran Fikri Çakaloğlu, gayrimenkul piyasasının emlak sektöründen ayrılan yönlerinin yanı sıra, pandemi koşullarındaki fırsatlar ve sektörel öncelikler konusunda da fikirlerini aktardı.
.
1
Başarılı müdür Yasin Efe Belediyeden istifa etti OSB’nin başına geçiyor
14876 kez okundu
2
AKÇAKOCA’NIN KADERİNİ TEK BİR ALANA HAPSETMEK DOĞRU DEĞİL
12673 kez okundu
3
Şifalı Su bölgesine satış büfeleri kondu
9608 kez okundu
4
Akçakocalı iş insanının fabrika inşaatı pandemiye rağmen hız kesmiyor
9574 kez okundu
5
Ekşioğlu firması bölgenin en kapsamlı çalışmasını hayata geçirdi
9175 kez okundu